Bjud gästerna på det oväntade

Ska du anordna en företagsfest, kanske ett jubileum med inbjudna kunder och leverantörer, vill du säkert förnya dig och hitta på något som du inte serverat förut. Den traditionella buffén har varierade rätter som passar för de flesta, och folk kan äta det de vill ha. Du slipper ha missnöjda gäster som petar i maten, så det är ett säkert kort att välja buffé. Men det finns även här nya, spännande alternativ med ren, röding och skogsmarmelad, som gör buffén till något nytt och oväntat.

 

 

Lokalt producerade delikatesser

Det är modernt med närodlat, och man tar tillvara varje landsändas olika traditioner och specialiteter. Det har blivit exotiskt med hjort, älg och ren. Rökta älgkorvar eller andra norrländska delikatesser är alternativ som passar fint som tillägg på en buffé. Nu kan du få traditionella rätter kombinerade med regionala inslag, och det kan vara en trevlig variant på exempelvis företagscatering i Stockholm. Det uppskattas av många, inte minst av de gäster som kommer från just den landsdelen. Man förenar genuin vildmarkskänsla med storstadens puls och det är i sig en häftig och spännande kombination.

 

After work är en trevlig vana

Att bli bjuden på god mat och tilltugg efter jobbet är en trivselhöjande faktor så god som någon. Samla gänget och servera något gott eller exotiskt, gärna med god dryck därtill. Smårätter på en buffé och lite öl eller vin höjer garanterat stämningen bland personalen. Du behöver absolut inte stå med jobbet själv. Cateringfirman fixar allt, från matlagning till servering, så ni kan bara koppla av och ha roligt. Kanske är det också ett tips för den privata tillställningen om du vill bjuda många gäster men inte orkar laga maten själv. Det är trevligt att hinna prata med sina gäster utan stress när man exempelvis firar en jämn födelsedag. Kontakta ett cateringföretag, så får du fart på festen.