Körkort med boende för totalt fokus

30 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Det ligger i människans natur att steg för steg frigöra sig från sina föräldrar. Det lilla barnet lär sig gå och finner den egna viljan. Lär sig cykla och vågar sig ut i stora världen. För de flesta är körkort den ultimata frihetskänslan. Att kunna ta sig dit man vill, på egen hand, ensam i bilen, med tankar som långsamt rätar ut sig medan milen läggs under däcken. Eller kanske tillsammans med vänner som uppsluppet sjunger med i musiken och pratar om äventyret som ligger bakom nästa krök. 

Känns det långt borta? Inom två veckor kan körkortet och friheten vara i din hand, med hjälp av intensivutbildning. Intensivutbildningar finns i flera städer, men alla bor ju inte nära en stad. Därför finns det paket som erbjuder körkort med boende. Då bor du i nära anslutning till trafikskolan och kan lägga allt fokus på att lära, så att körkortet blir ditt! 

 

körkort med boende

 

Kort väg till körkort

Med intensivutbildning är vägen till körkortet kort. Det ingår både körlektioner, teorilektioner och datorövningar, för att din inlärning ska bli så effektiv som möjligt. På så vis får du genast praktisk användning av dina teoretiska kunskaper och du kommer inte att tappa kunskap eller vana mellan körlektionerna. Utbildningen anpassas efter dig och dina behov. 

På silverstadenstrafikskola.se finns två olika intensivutbildningspaket att välja mellan. I det ena ingår 24 körlektioner och i det andra ingår 34 lektioner. Du kan även boka fler lektioner om det behövs. Du väljer det som passar dig. Oanvända körlektioner betalas tillbaka. Möjligheten till boende i samband med utbildningen finns också.

Visste du att körkortsutbildning är CSN-berättigad? Det innebär att du får låna upp till 15 000 kronor för att ta körkort. Vissa trafikskolor erbjuder även presentkort, om du vill ge den körkortssugne lite hjälp på traven. Boka din intensivutbildning redan idag och stå med körkortet i hand om bara några veckor!