Ett golv från amtico.com/se säger mer om oss än tusen ord

05 oktober 2022 Mikael Barani

editorial

Vårt hem är som bekant vår borg. Det är här som vi känner oss trygga och bjuder in våra nära och kära till härligt häng och fantastiska fester. 
Naturligtvis vill vi även att våra lägenheter och hus ska spegla vilka vi är som personer. Därav den nästintill eviga passioner för att göra om och se till att vi känner oss hemma där vi bor.
Att måla om, lägga nytt golv från amtico.com/se eller att helt enkelt liva upp stället med lite växter och blommor är sådant som hör livet till.

Vår bostad är en spegel

För våra hem speglar oss som individer, som människor. Det kan vara allt från stilrena ”ljust och fräscht”-lägenheter till bohemiska villor där överraskningarna avlöser varandra på löpande band.
Det är just det som är så spännande med att besöka en ny bekantskap: hur ser personens hem ut? För att vara hemma hos någon är också att vara hemma i en annan människas själ, på något sätt.

Designgolv

Du är säkert själv väldigt noggrann med hur det ser ut hos dig. Alla placeringar av saker och ting är väldigt genomtänkta och det är viktigt att ingenting hamnar där det inte ska vara.
Eller så är du helt tvärtom: det får gärna vara lite vilt och oplanerat. Kanske ligger en gammal flyttkartong kvar i ett hörn – trots att det var ett par år sedan som du flyttade in.

Lite extra blir det förstås om du även äger din bostad och kan göra lite som du vill med den. Då finns det inte riktigt några gränser med hur man kan ta ut svängarna gällande utseendet på hemmet.
Det gäller att labba sig fram och se vad det är som får en att trivas som bäst där man bor. Det är också ett utforskande av sig själv och med åren förändras säkert också dina preferenser.