En ny transportvagn är precis vad du behöver

27 april 2022 Lily Hansen

editorial

Det är inte klokt vad de hittar på nu för tiden. Har du sett vad för sorts fräsiga transportvagnar som finns ute på marknaden? Klicka in på https://www.glasmek.se/nya-produkter/vagnar, så ser du vad du har att välja på om du vill köpa en ny transportvagn. Det finns verkligen något för alla specifika önskemål och behov. Särskilt om du ska transportera ömtåligt gods är det viktigt att ha hittat rätt transportvagn för jobbet. 

Glasskivor bör till exempel inte transporteras hur som helst. De går som bekant lätt i kras. Inte ens om du bär din glasskiva för hand med hjälp av en vän går du riktigt säker. Då riskerar folk nämligen att missta er för två mimartister som uppträder. Och då vill de kanske syna er bluff genom att gå rakt igenom “glasskivan” ni håller upp mellan er. Synd bara att det inte var någon bluff. 

 

ny transportvagn

 

Ingen blir glad av trasiga hjul som inte rullar – dags för ny transportvagn

Inte heller mår ditt ömtåliga gods bra av att bli transporterat på en vagn som inte rullar ordentligt. Skakandet som uppstår när en vagn rullar på trasiga hjul kan faktiskt förstöra både gods och golv. Det är värt att ta en extra koll på hjulen innan du rullar iväg. Det kan vara läge att köpa en ny transportvagn bara på grund av den anledningen.

Dagens transportvagnar är nämligen så prisvärda att det kan bli billigare att köpa en helt ny jämfört med att försöka laga den gamla. Med tanke på de korta leveranstiderna spar du dessutom en hel del tid på att köpa en ny istället för att ge dig i kast med ett omfattande reparationsarbete. Och när du ändå håller på är det kanske läge att köpa två vagnar. Dina nya transportvagnar kommer nämligen hålla längre om du inte lastar dem för tungt.