Lyckat företagsevent med smak av Norrland

17 april 2019 Marie Långström
Lyckat företagsevent med smak av Norrland

Mat och social samvaro är två grundläggande behov för oss människor som vi gärna kombinerar, såväl i den privata sfären som på jobbet. Mat är ett fantastiskt smörjmedel som förenar oss som människor, såväl kollegor som kunder och samarbetspartners.

Själva matlagningen hör dock inte nödvändigtvis till de där behoven vi behöver uppfylla varje dag – särskilt inte när vi har en fest att planera med allt vad det innebär i form av inbjudningar, dekoration, eventuella aktiviteter och en passande klädsel. När ni har en framgång att fira och gör det med en tillställning ni kanske sett fram emot i flera månader vill ni inte stå och dona med uppläggningar i köket. Det kan vara svårt att förutse hur mycket mat som kommer gå åt, och det blir ett onödigt stressmoment när ni egentligen behöver lägga tid på att vårda era arbetsrelationer. Ni vill slappna av och njuta av något välsmakande och samtidigt göra ett gott – och bestående – intryck. Ni vill gärna sticka ut från mängden och bjuda på något som bygger både minnen och värdefulla kontakter.

Inför nästa tillställning bestämmer ni er därför för att catering är rätt väg att gå, så att ni faktiskt har tid över till det som är viktigt för just er och ert företag. Och vad kan vara en bättre isbrytare än ett samtal om all den spännande maten som ligger läckert upplagd på buffébordet? Hur låter det med delikatesser som rökt röding, gravat reninnanlår, tunnbröd och syltade primörer? Upplev det bästa av Norrland med din företagscatering i Stockholm. Buffé, kanapéer eller kanske en planka att dela på för mer familjär stämning? Knut Catering anpassar det gastronomiska Norrland efter just era önskemål. Och skulle ni ändå vara sugna på lite matlagning så finns det möjlighet att hyra en kock för en spännande köksupplevelse tillsammans med kollegor och kunder. Välj Knut Catering för ett annorlunda och lyckat företagsevent!