Finn din trappa i butiken med det största utbudet

12 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Det är inte alltför ofta det inhandlas en trappa till ett hem men när det är dags så är ett gediget utbud och god service något som verkligen uppskattas. Hos https://www.stegfabriken.se/ är kunderna garanterade detta då butiken är Sveriges absolut största säljare med det bredaste utbudet av trappor. Här finner man trappor av modellerna L-trappa, spiraltrappa, lofttrappa, centertrappa och många fler. Modellerna är många och likaså materialen och om det känns svårt att veta vilken modell som passar bäst så går det alltid bra att rådfråga den expertis som erbjuds i den hjälpsamma kundtjänsten hos Stegfabriken.

trappa

 

Trappor för såväl inomhus som utomhus.

I butikens sortiment finns som sagt alla inomhusmodeller men här finner man även gott om utomhustrappor som passar till alla ändamål. Det kan behövas en trappa upp till takterrassen eller varför inte till altanen, Stegfabriken har produkterna som behövs. Utöver alla trappmodeller som erbjuds i butiken så finns det ett oerhört stort utbud av stegar, ställningar, plattformar och även tillbehör till trappor. 

Det kan vara så att man inte behöver en helt ny trappa till sitt hem utan vill reparera sin befintliga trappa. Då går det utmärkt att besöka Stegfabriken då de även har trapprenoveringsprodukter från välkända Lundbergs och Dolle vilka kan hjälpa till att ge trappan ett nytt liv och en utöka livslängden med många extra år. Säkerhet är något som Stegfabriken jobbar hårt med och har gjort sedan 2007. Företaget ligger i framkant inom säkerhet och arbetar ständigt med att öka medvetandet inom säkerhet när det gäller fallolyckor såväl i hemmet som på arbetsplatsen.

Ta en titt i Stegfabrikens butik och scrolla igenom det fantastiska utbudet av produkter för att hitta just din favorittrappa. När sedan beslutet är taget och det är dags att göra slag i saken så tar det inte många dagar innan man har sin trappa levererad.