Njut av en italiensk restaurang i Sverige

Italien är ett fantastiskt land som erbjuder allt från högklassig skidåkning i bergiga Alperna till naturupplevelser på bördiga slätter, shopping i trendmedvetna modestäder och bad i svalkande hav efter soliga kustremsor. Det är ett land där man helt enkelt kan hitta det mesta. Det Italienska köket är en matkultur med fantastiska smaker. Den kännetecknas av sin enkelhet samt sitt fokus på råvaror av hög kvalitet. Från Italien kommer underbart goda olivoljor, ostar, olika korvar och charkuteriprodukter samt såklart pizza och pastarätter. Till denna härliga matkultur tillhör även otroligt goda viner samt kaffe, som till exempel espresson. 

Som tur är så behöver man inte åka ända till Italien för att uppleva landets underbart goda mat. Har du tänkt dig att äta lunch i Tyresö och är sugen på italiensk mat så kan du besöka Toscanini. Det är en nyrenoverad restaurang i Tyresö centrum som erbjuder smaker från det traditionella italienska köket. Där serveras dagens lunch som inkluderar nybakat bröd, salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe och te, samt dessert. Det går att välja på både kött och fiskrätter av hög kvalitet. Restaurangen har även öppet kvällstid, då kan man välja rätter från den härliga à la carte menyn. De erbjuder också avhämtning om man vill njuta av det italienska köket i hemmets lugna vrå. Vill man prova något helt nytt så kan man boka deras alternativa julbord. Perfekt för den som har tröttnat på den traditionella julmaten.

Så varför inte unna sig en kulinarisk upplevelse i november mörkret. Att äta lunch ute kan verkligen ge en känsla av vardagslyx och en extra boost för att orka arbetsdagen. Känner man att man vill ha lite mer tid på sig att njuta av god mat så kan man istället ta med kompis gänget eller sin partner och äta en härlig middag med välsmakande rätter och god dryck när man arbetat färdigt.