Med tandreglering kan du få hjälp

30 april 2022 william eriksson

editorial

Du står framför spegeln med läpparna hårt tryckta mot varandra. Käken gör ont. Du gapar ogärna för du vill inte visa dina sneda tänder. När du gick i mellanstadiet fick du erbjudande om tandställning men då ville du inte med risk för att bli retad. 

I dag ångrar du dig, för ett leende betyder allt. Kanske har din tandproblematik hämmat dig i valet av yrke. Du gillar att vara social men har slutat prata och skratta med andra. Kanske tillhör du de som sliter med dålig självkänsla på grund av tändernas utseende. Det är dags att börja tänka på tandreglering.

Vad är tandreglering?

Tandreglering är en kosmetisk behandling som korrigerar och snyggar till ditt utseende. Den estetiska tandvården hjälper till att rekonstruera tandgarnityret. Gluggar fylls med nya, vita tänder och asymmetriska tandrader rättas till. Missfärgade och skeva tänder får ny skalfasader och blir som nya. 

Om man gör sådana här justeringar öppnar det upp för en friskare och sundare munhygien. Eventuell värk i hakparti och huvud blir ett minne blott och i framtiden kommer ett vackert harmoniskt leende alltid reflekteras i spegeln. Innebörden av ordet självförtroende får en ny mening. För kontroll över ditt liv och leende – ring för en konsultation.

 

Tandreglering

 

Förändringen börjar med en konsultation

Många tror att det är försent att göra något åt sina tänder när man blivit vuxen, men det stämmer inte. Det finns många saker man kan pröva för att rätta till sina tänder. Tandreglering utförs av specialisttandläkare med många års utbildning och erfarenhet, så en bra början är att boka in ett samtal och diskutera vad de kan göra för just dig och dina tänder.

Det går att få bra hjälp med alla slags tandproblem, så tveka inte. Med tandreglering får du tusen skäl att stråla som en sol varje dag – med ett vackert leende.