Lägenheter är det perfekta boendealternativet för de som vill ha ett bekymmersfritt boende

11 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Oavsett om man befinner sig i sena tonåren och är på jakt efter sitt allra första boende eller om man som pensionär vill flytta till ett hem som inte kräver en massa underhållsarbete så är hyreslägenheter ett bra boendealternativ. En hyreslägenhet kan erbjuda alla bekvämligheter som vilket annat boende som helst samtidigt som de ger en större frihet och färre åtaganden. 

I en hyreslägenhet behöver man endast felamäla

I en hyreslägenhet är det hyresvärden som ansvarar för att olika fel blir åtgärdade, allt från en trasig spis till stopp i avloppet. Det innebär att man inte behöver lägga ut en massa pengar på hantverkare och nya vitvaror (så länge det handlar om sådant som ingår i hyran och gäller normalt slitage). Som husägare kan det dyka upp problem som behöver fixas lite nu och då, till skillnad från en hyreslägenhet där man alltid vet hur mycket pengar man kommer behöva lägga på sitt boende varje månad (med undantag från att man kanske inte alltid vet vad elräkningen kommer ligga på).

image

Bo vackert nära havet

Är man intresserad av lägenheter i ett bekvämt läge vid havet med närhet till Sveriges näst största stad så är Öckerö kommun en bra plats. Öckerö Fastigheter AB erbjuder lägenheter i skärgårdsmiljö och oavsett var i kommunen man bor så finns alltid närhet till havet. Öckerö Fastigheter har runt 400 lägenheter på 7 av kommunens öar. Många av deras hyreslägenheter har dessutom en unik egnahemskaraktär och smälter väl in i den genuina skärgårdsmiljön.

Bolag som erbjuder bostäder för alla

Öckerö Fastigheter är ett kommunägt bostadsbolag som arbetar för att öborna ska ha tillgång till ett brett och bra utbud av bostäder. De är i ständig planering för att tillgodose en hållbar utveckling av boendemiljön inom kommunen. Genom att hyra lägenhet får man ett tryggt, bekvämt och bekymmersfritt boende. Öckerö Bostads AB erbjuder trivsamma hem för såväl unga som gamla.