Gör det enkelt för dig

26 februari 2019 Jenny Olsson
Gör det enkelt för dig

 

När man har eget företag och driver någon typ av verksamhet kan det vara svårt att hinna göra allting själv. De flesta som driver eller har drivit eget företag vet att det är svårt att få tiden att räcka till. Om man inte sysslat mycket med papper och bokföring eller har någon speciell kompetens inom det kan det vara smart att lämna ifrån sig det jobbet till någon som kan. Att sköta papper för den som inte är insatt stjäl mycket tid. Ser man till någon som driver en restaurang och är kock kan det många gånger vara mycket mer värt för denna att tillbringa tid i köket och se till att maten som går ut är bra och att restaurangen får nöjda gäster än att personen lägger tid på att sitta på kontoret med papper.

 

Många gånger kan det dessutom vara så att man faktiskt kan spara pengar på att anlita en ekonomibyrå. Försvinner man själv till kontoret för att sitta med papper måste man kanske ta in någon i sitt ställe som sköter själva verksamheten. Att sitta med papper på kvällar, nätter och helger brukar inte heller vara något hit det orkar man sällan med i längden. Om man inte har mycket kunskap själv är det dessutom så att de som jobbar på en ekonomibyrå vet hur de ska deklarera och är ofta snabbare än vad man själv är. 

 

 

 

Joakim Berglund ekonomibyrå är ett exempel på företag, dit man kan lämna sina papper, för att själv ägan sig åt det man är bra på. Ekonomibyrån har jobbat i både små och medelstora bolag i över 10 år och har ett trettiotal kunder i många olika branscher, bolagstyper och storlekar på företagen. Bygg och anläggning, livsmedel, klädindustrin, IT, catering, e-handel är bara för att nämna några av de branscher som de jobbar med. Att den ekonomibyrå man anlitar har erfarenhet av många olika branscher är en stor fördel, då de ofta har förståelse för branschen som man jobbar med. 

Här kan man få hjälp med allt ifrån att starta ett nytt bolag till att vidareutveckla befintliga företag till att lägga ner bolag. Här får man hjälp med alla typer av bokföring och redovisningstjänster. 

 

Fler nyheter