Konsten att slänga eller magasinera

26 april 2019 Mikael Barani
Konsten att slänga eller magasinera

Börjar det kännas lite trångt där hemma? För många prylar som du inte har användning för just nu? Eller kanske vet du att du borde göra dig av med någon pryl, men någonstans tar det emot.

Ett enkelt test man kan göra för att veta om man bör ha kvar en pryl, tröja, eller vad det nu må vara är att ställa sig själv frågor som:
”När använde jag den här sist?”
Är svaret att det har gått 3-5 år sedan du använde grejen, ja då kan det vara dags att släppa taget om den.

Eller om det gäller kläder så kan man fråga sig själv: 
”Blir jag glad av den här?”
Är svaret ”Nej”, ja då är det farväl och goodbye.

På det här sättet blir du snabbt av med saker som du inte behöver. 
Är du osäker kan du skapa en ”kanske”-kategori för dina prylar. Med fördel kan du då lämna in dem för magasinering. Om du verkligen behöver prylen kommer du då att ta dig till magasinet och hämta den. Går det ett år utan att du tar dig till magasinet för att använda den givna prylen, ja då kan du med stor säkerhet kassera den.

Letar du efter magasinering i Uppsala finns FlyttHarrys tillgängliga. Här får dina saker bästa möjliga miljö att förvaras i. FlyttHarrys magasin är uppvärmt, larmat och försäkrat. Du kan alltså  lämna in dina grejer och känna dig trygg i känslan att de finns kvar där, i samma skick som du lämnade in dem i, nästa gång du kommer för att hämta ut dem.

Naturligtvis så kan du även få hjälp med transport av dina tillhörigheter till och från magasinet i Bergsbrunna tegelbruk, oavsett om det rör sig om stora eller små saker.
Behöver du dessutom hjälp med emballering och packning så kan personalen på FlyttHarrys sköta det åt dig med.